Bagsværd Lakrids

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde Bagsværd Lakrids som endnu et produkt af høj kvalitet til vores webshop.

Bagsværd Lakrids er et godt stykke håndlavet lakrids, som er pakket som en hel lakridsplade i rustik brunt papir, som skæres ud i mundrette stykker med en god kniv, og Lakridsen serveres direkte på det indlagte hvide ark eller på et tapasbræt – evt. drysset med lidt flormelis. Opbevar lakridsen i den originale indpakning, så holder den sig bedst.

I Danmark er vi de store lakridselskere, men vi vil også gerne have kvalitet. Ved køb af Bagsværd lakrids får du et danskproduceret produkt, hvor der ikke er gået kompromis med smagen af lakridsen. Der er blevet brugt de bedste råvarer, som kærligt er forberedt af den fineste lakridspulver med god smagsbalance og struktur.

Vil du også være “first mover” og servere en god lakrids på en måske lidt mere utraditionel måde for familie / venner og ikke mindst til dig selv, skal du prøve Bagsværd Lakrids .

I første omgang valgte vi at tilbyde mini’er, således at alle kan være med til at smage dette pragteksemplar af lakrids, men på grund af den store succes har vi således også nu fået de store plader lakrids.

Bagsværd Lakrids har et væld af gode smagsvarianter, hvor du kan vælge mellem classic, sød, salt, hindbær og ingefær. Alle varianter har hver især deres unikke smag, hvor man kan smage den gode lakridssmag med et tvist af f.eks. salt, hindbær eller ingefær.

Bagsværd Lakrids emmer så meget af kvalitet, at selvom det smager godt, kan man nøjes med et stykke, da smagen er så intens og således også perfekt, hvis man går op i kvalitet og ynder at spise et godt stykke lakrids fremfor en hel pose lakridser – derfor tør vi også godt at sige, at ønsker man at gå på kur, men ikke kan undvære slik, er dette et perfekt alternativ – Bagsværd Lakrids – ja vi er fan. Se alle smagsvarianterne her.

Lakridsfesten er hermed sat i gang.

Bagsværd Lakrids – jubiii velkommen i vores webshoppen. Vi er så stolte over, at vi har fået lov til at forhandle lakrids fra Bagsværd.

Håndlavet lakrids af dansk kvalitet.

Krydderier til alverdens retter

Gå på opdagelse i vores fantastiske univers af krydderier og rubs fra Epic Spice, som er produceret med respekt for naturen og dens miljøvenlige vækst og uden tilsætningsstoffer

 

Se udvalget her

DET SIGER VORES KUNDER