1. Hjem
  2. Bare fordi...
  3. Adventsgaver

Adventsgaver

250,00 kr.450,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

Vælg antal
Varenummer (SKU): AV-1 Kategori:

Beskrivelse

Adventsgaver 2022

I år har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige bæredygtige og hemmelige adventsgaver hos os.

 

Vores hemmelige adventsgaver til voksne bestående af 4 individuelle gaver er delt op i adventsgaver til ham, adventsgaver til hende eller neutrale adventsgaver, det vil sige den kan gives til alle voksne.

 

Så mangler du en voksen adventsgave til din mor, konen eller kæresten, er du kommet det rette sted. Adventsgave til hende har en værdi på min. 500 kr. og koster 350 kr. Adventsgaven til din far, manden eller kæresten har en værdi på 600 kr. og koster 450 kr. Derudover har vi den tredje adventsgave bestående af fire neutrale adventsgaver, som kan bruges til alle voksne til kun 250 kr. til en værdi a 400 kr. Alt sammen fra Skeen & Piskeriset.

 

Vi har valgt at holde dem alle tre hemmelige, således når du bestiller, forbliver det hemmeligt, indtil du modtager pakken med posten, så du også kan vælge at købe den til dig selv 🤩. NB ønsker du at købe adventsgaven til dig selv, eller ønsker du ikke at vide, hvad det er, kan du tilvælge gaveindpakning for blot 25 kr. ved check ud, inden du betaler, så forbliver den også hemmelig for dig.

 

Det eneste vi kan løfte sløret for, er, at det er noget, som kan bruges i køkkenet og som smager godt 😊.

 

Så slå til nu, hvis du vil overraske en, du holder af med vores hemmelige adventsgaver. De sælges i et begrænset parti og kun til og med første december. Tør du at blive overrasket?

 

Vælg Model 1, hvis du ønsker at købe den, der koster 250 kr.

Vælg Model 2, hvis du ønsker at købe den til hende til 350 kr.

Vælg Model 3, hvis du ønsker at købe den til ham til 450 kr.

 

Billedet viser adventsgaven til 250 kr.

Yderligere information

Vægt 54 g
Størrelse 18 × 2 × 1 cm
Variant

, ,

Du kunne også være interesseret i...