Bagsværd Lakrids Classic

75,00 kr.

Ikke på lager

Classic lakrids fra Bagsværd

Håndlavet glutenfri lakrids classic er lakrids, som ligger som en hel lakridsplade i rustik brunt papir, hvor man med en robust kniv skærer stykkerne ud og serverer lakridsen direkte på det indlagte ark, som er i pakken i mundrette stykker. Bagsværd Lakrids Classic har en dyb smag af lakrids samt et tydeligt spil af havsalt og salmiak – en god struktur og smagsbalance.

Bagsværd Lakrids Classic er hård, men blød og smagen er stærk, men sød. Lakridsen opbevares i den originale indpakning, så holder den sig bedst og undgå således også at lægge den i køleskabet, da det vil gå ud over strukturen og smagen.

Denne klassiske smag blev til i 2014, hvor de to kemi”nørdere” Søren Beier og Morten Kornbech blev enige om, at de ville lave Danmarks bedste lakrids – en lakrids på en ny måde, og man må sige, at det er lykkes for dem. De har allerede vundet flere medaljer for deres lakrids, og vi tænker ikke, det stopper her. De bliver ved med at komme med nye og spændende varianter. Det er med god fornemmelse i maven, at vi er blevet forhandler af Bagsværd lakrids.

I Danmark er vi de store lakridselskere, men vi vil også gerne have kvalitet. Ved køb af Bagsværd lakrids får man et danskproduceret produkt, hvor der ikke er gået kompromis med smagen af lakridsen. Der er blevet brugt de bedste råvarer, som kærligt er forberedt i små partier (mini) af den fineste lakridspulver. Hos os finder du alle varianterne af classicsødsaltingefærhindbær i minier, så du kan smage dig frem til lige netop den favorit, som du er vild med, men tro os, det kan blive svært at vælge😊. Bagsværd Lakrids stor udgave findes i  classicsødsalt.

Ingredienser: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, farve, emulgator, overfladebehandlet

Nettovægt: 160 g
Bedst før: Oktober 2023

Varenummer (SKU): BL-1-1-1 Kategori: