Tilbud

Bagsværd Lakrids Hindbær – mini

13,00 kr.

Ikke på lager

Håndlavet lakrids med hindbær

Udsolgt.

Med Bagsværd Lakrids Hindbær køber du ikke kun smagen af den gode lakrids, men her får du også et tvist af hindbærsmagen. Et godt stykke håndlavet lakrids, som skæres ud i mundrette stykker. Bagsværd lakrids er lavet af det fineste lakridspulver og er meget kraftig og intens i smagen og med prikken og i’et – et strejf af hindbær.

Prøv Bagsværd Lakrids, hvis du er fan af lakrids. Bagsværd Lakrids Hindbær er håndlavet i Danmark og af kun de bedste råvarer.  Ønsker du at gå på kur og ikke kan undvære slik, er dette et godt alternativ, da man godt kan nøjes med et enkelt stykke, da smagen er meget intens.

Lakridseventyret opstod i Bagsværd – en bydel i Storkøbenhavn, hvor 2 kemiingeniører satte sig for, at de ville lave den bedste lakrids i Danmark og kun med de bedste råvarer, og man kan vist roligt sige uden at prale, at det er lykkes for dem. De har vundet medaljer i The Liquorice Taste Award i 2018, 2019, og i 2020 vandt de guld.

Vil du også være “first mover” og servere en god lakrids på en måske lidt mere utraditionel måde for familie / venner og ikke mindst til dig selv, skal du prøve Bagsværd Lakrids med hindbær eller prøv dig frem, hvilken favorit som du synes hitte. Vi har valgt at sælge 5 varianter af lakridsen i mini, således man kan smage alle sorterne i varianterne classicsødsaltingefærhindbær, og finde sin favorit, men tror os, det kan blive svært at vælge.

Husk også, at har du forhøjet blodtryk bør du altid undgå for stort indtag af lakrids, og man bør ej heller tygge lakridsen, hvis man vil passe godt på sine tænder og ikke mindst plomberne.

Ingredienser: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, frysetørret hindbær, farve, emulgator, overfladebehandlet

Nettovægt: 40 g
Bedst før: Juli 2023

Varenummer (SKU): BL-1-5 Kategori: