1. Hjem
  2. Bagsværd Lakrids
  3. Bagsværd Lakrids Hindbær – mini

Bagsværd Lakrids Hindbær – mini

25,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

På lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): BL-1-5 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Håndlavet lakrids med hindbær

 

Med Bagsværd Lakrids Hindbær køber du ikke kun smagen af den gode lakrids, men her får du også et tvist af hindbærsmagen. Et godt stykke håndlavet lakrids, som er pakket som en hel lakridsplade i rustik brunt papir, som skæres ud i mundrette stykker. Bagsværd lakrids er lavet af det fineste lakridspulver og er meget kraftig og intens i smagen og med prikken og i’et – et strejf af hindbær.

 

Prøv Bagsværd Lakrids, hvis du er fan af lakrids. Bagsværd Lakrids Hindbær er håndlavet i Danmark og af kun de bedste råvarer.  Ønsker du at gå på kur og ikke kan undvære slik, er dette et godt alternativ, da man godt kan nøjes med et enkelt stykke, da smagen er meget intens.

 

Lakridseventyret opstod i Bagsværd – en bydel i Storkøbenhavn, hvor 2 kemiingeniører satte sig for, at de ville lave den bedste lakrids i Danmark og kun med de bedste råvarer, og man kan vist roligt sige uden at prale, at det er lykkes for dem. De har vundet medaljer i The Liquorice Taste Award i 2018, 2019, og i 2020 vandt de guld.

 

Vil du også være “first mover” og servere en god lakrids på en måske lidt mere utraditionel måde for familie / venner og ikke mindst til dig selv, skal du prøve Bagsværd Lakrids med hindbær eller prøv dig frem, hvilken favorit som du synes hitte. Vi har valgt at sælge 5 varianter af lakridsen i mini, så man blot for 125 kr. kan smage alle sorterne i varianterne classicsødsaltingefærhindbær, men tror os, det kan blive svært at vælge.

 

Husk også, at har du forhøjet blodtryk bør du altid undgå for stort indtag af lakrids, og man bør ej heller tygge lakridsen, hvis man vil passe godt på sine tænder og ikke mindst plomberne.

 

Ingredienser: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, frysetørret hindbær, farve, emulgator, overfladebehandlet
Nettovægt: 40 g
Bedst før: Juli 2023

Yderligere information

Vægt 236 g
Størrelse 9 × 9 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...