Tilbud

Bagsværd Lakrids Ingefær – mini

13,00 kr.

Ikke på lager

Håndlavet lakrids med ingefær

Udsolgt.

Er du vild med ingefær er Bagsværd Lakrids Ingefær noget for dig – et godt stykke glutenfri håndlavet lakrids, som ligger pakket som en hel lakridsplade, som serveres direkte på det indlagte hvide ark i mundrette stykker skåret ud med en robust kniv. Det er meningen, at det skal skæres i lidt tilfældelige stykker. Det kan også alternativt anrettes på et fad eller et lille tapasbræt, hvor man med fordel kan drysse stykkerne med flormelis. Tilbyd dine gæster noget lidt mere utraditionelt i stedet for et stykke chokolade.

Bagsværd lakrids Ingefær er en klasse for sig og lavet af det fineste lakridspulver i højt kvalitet, hvor der ikke er gået kompromis med smagen. Den er meget kraftig og intens i smagen, og med et strejf af ingefær, bliver det ikke meget bedre. Ud over lakridsen med ingefær har vi har også lakrids i følgende varianter: classicsødsalthindbær.

Idéen om Bagsværd Lakrids opstod, da de to kemiingeniører Søren Beier og Morten Kornbech satte sig for at ville lave en anderledes lakrids, så en decemberdag i 2014 startede eventyrer. Det varede dog ikke længe, før rammerne blev for små, og sommeren 2018 fandt de det perfekte sted til produktionen af lakridsen. Det er blevet en kæmpe succes, og man må sige, at de to har knækket koden til den bedste opskrift på lakrids. I 2020 vandt de guld i The Liquorice Taste Award, hvor en enig smagsjury var så begejstret for lakridsen.

Er du fan af lakrids, så sæt tænderne i et stykke rustikt lakrids fra Bagsværd Lakrids, som virkelig smager så godt, at man nemt kan blive afhængig. Ingefær i lakrids går op i en højere enhed og er en fantastisk smagsoplevelser.

Det er vigtigt at huske på, at personer med forhøjet blodtryk bør altid undgå for stort indtag af lakrids.

Ingredienser: Frisk ingefær, sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, farve, emulgator, overfladebehandlet

Nettovægt: 40 g
Bedst før: Juli 2023

Varenummer (SKU): BL-1-4 Kategori: