1. Hjem
  2. Bagsværd Lakrids
  3. Bagsværd Lakrids Salt – mini

Bagsværd Lakrids Salt – mini

25,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

På lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): BL-1-3 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Saltede håndlavet lakrids

 

Er du vild med lakrids, skal du prøve Bagsværd Lakrids Salt – en lakrids med en god smagsbalance af havsalt og salmiak, som giver en lang og dyb smag af lakrids, hvor havsaltet lige giver det sidste til smagen. Bagsværd Lakrids er produceret i Danmark og lavet af  den fineste lakridspulver. Lakridsen er både håndlavet og håndpakket i hele lakridsplader, som er pakket i rustik brunt papir, hvormed man skærer stykkerne ud med en kniv og server gerne lakridsen på det indlagte hvide ark i mundrette og rustikke stykker. Pak altid lakridsen ind i original emballagen (hvis man ikke får spist det hele på en gang), så holder den smagen og blødheden.

 

Vil du også være “first mover” og servere en god lakrids på en måske lidt mere utraditionel måde for dine gæster og i stedet for et stykke chokolade, er vi sikker på, at dette bliver et hit. Ud over Bagsværd Lakrids Salt varianten finder du også varianterne classicsødingefærhindbær på vores webshop, så prøv Bagsværd lakrids, hvis du er fan af lakrids på en ny måde. Dette er også et godt alternativ, hvis man ønsker at gå på kur, da man godt kan nøjes med et enkelt stykke, da smagen er meget intens.

 

Lakridseventyret opstod i en kælder tilbage i 2014 i Bagsværd – en bydel i Storkøbenhavn, hvor 2 kemi”nørdere” satte sig for, at de ville lave den bedste danske lakrids ved at benytte kun de bedste råvarer, og det må man sige er lykkes for dem. I The Liquorice Taste Award har de vundet – indtil videre – hele 3 medaljer.

 

Det er dog altid vigtigt at huske på, at har man forhøjet blodtryk, bør man altid undgå for store mængder lakrids. Derudover skal man også være varsom med ikke at tygge på lakridsen, hvis man vil passe på sine plomberinger.

 

Ingredienser: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, farve, emulgator, overfladebehandlet
Nettovægt: 40 g
Bedst før: Juli 2023

Yderligere information

Vægt 236 g
Størrelse 9 × 9 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...