Tilbud

Bagsværd Lakrids Sød – mini

13,00 kr.

Ikke på lager

Sød lakrids

Udsolgt.

Bagsværd Lakrids Sød er håndlavet glutenfri lakrids, som ligger pakket som en hel lakridsplade i rustik brunt papir, som man skærer ud med en robust kniv og serverer i mundrette stykker. Det er meningen, at lakridsen skal skæres i lidt tilfældelige stykker. Den kan også anrettes på et lille tapasbræt, hvor man med fordel kan drysse stykkerne med flormelis. Tilbyd dine gæster noget utraditionelt i stedet for et stykke chokolade.

Bagsværd Lakrids Sød er lavet af det fineste lakridspulver og er en klasse for sig, hvor der ikke er gået kompromis med smagen. Den er meget kraftig og intens i smagen med en tilpas sødme – en sand nydelse. Lakridsen skal altid opbevares i den originale indpakning, så holder den sig bedst og undgå også at lægge den i køleskabet, da det vil gå ud over  både smagen og strukturen.

Er du fan af lakrids, skal du prøve Bagsværd lakrids, som er lavet af  den højeste kvalitet, kærligt forberedt i små partier (mini) og håndlavet i Danmark og af kun de bedste råvarer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Find din favoritlakrids blandt varianterne classicsødsaltingefærhindbær til kun 25 kr. pr. styk, eller brug dem i en gavekurv til en lille værtindegave – er sikker på, det vil blive et hit. I vores webshop kan du selv sammensætte din “gavekurv” med f.eks. et tapasbræt, en lille gaffel til lakridsen og et eller to stykker lakrids fra Bagsværd. For inspiration se under “Bare fordi…“, som løbende vil blive opdateret med gode idéer til en personlig gavekurv, som du kan sammensætte, som du vil til fornuftige priser.

Personer med forhøjet blodtryk bør altid undgå for stort indtag af lakrids, og man bør ej heller tygge lakridsen, hvis man vil passe godt på sine tænder og plomber.

Ingredienser: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, farve, emulgator, overfladebehandlet

Nettovægt: 40 g
Bedst før: Juli 2023

Varenummer (SKU): BL-1-2 Kategori: