Aglio Olio Peperoncino

65,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Vælg antal

Epic Spice krydderi 75 g

Med Aglio Olio Peperoncino fra Epic Spice i dit køkken kommer du ikke tættere på Italien. Aglio Olio Peperoncino er en middelhavsblanding med flager af grøn persille afbalanceret med den helt rigtige mængde knust hvidløg og salt.

Perfekt til marinader til kylling, grøntsager eller fisk og skaldyr, eller brug det som base til tomatsauce for at skabe den sødeste og bedste tomatsauce til pasta eller pizza.

En dipsovsbase af fed yoghurt blandet med ægte mayonnaise og Aglio Olio Peperoncino passer perfekt til fisk og skaldyr. Prøv også at røre Aglio Olio Peperoncino op med en god olivenolie til salatdressing, eller brug det til at dyppe et godt surbrød deri eller måske endnu bedre pensle en god baguette med olien og grill baguetten sprød.

Muligheder er uendelige og uundværlig for alle, der elsker italiensk mad!

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Knust hvidløg, chiliflager, persille og havsalt
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 25 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 5 g, sukker 0 g, fiber 1 g, protein, 1 g, salt 0,38 g
Nettovægt: 75 g
Bedst før: August 2024 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-2 Kategori: Tag: