BBQ Addiction Limited

225,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderier

BBQ Addiction fra Epic Spice er vores grillkollektion – smagen af perfektion, som indeholder vores bestsellere til de lune sommeraften og grill i haven. Indeholder hele 4 forskellige blandede krydderier: Steak Seasoning, Chipotle Honey Rub, Rib Rub og Chimichurri.

Uanset om du er grillfreak, skal røge et saftigt stykke kød i en røgeovn i 10 timer, er vild med at grille med indirekte varme, eller foretrækker at grille en velhængt ribeye på trækul, er her samlet alt, hvad du behøver til en perfekt grillaften.

Med Epic Spice BBQ Addiction hæver du din madlavning til et højere niveau. Det er ikke kun for den udsøgte smag, men også den rette sammensætning af Epic Spice BBQ-rub, der gør en stor forskel. Rubben mørner kødet, og gør det saftigere på grund af de unikke ingredienser.

En oplagt gaveidé til alle grillelskere, fars dag eller til manden, som har alt.

Rub
Påfør din rub på oksekød, lam, kylling m.m. Drys rub’en over den ene side af kødet, og massér gnidningen med fingrene i hele overfladen af ​​kødet. Gentag denne proces på alle sider. Lad hvile i mindst 1 time. Hvis du vil have en dybere smag, skal du lade kødet hvile i køleskabet i op til 12 timer. Grill eller steg dit kød.

Lav en grillolie af din rub
Brug krydderier sammen med en god olivenolie og du får din egen unikke grillolie. Pensl kødet med olien før og under grillning.

Lav en glasur af din rub
En rub kan også gøres til en glasur. Glacering er en tilberedningsform som bruges mod slutningen af ​​grillprocessen. Prøv at blande din yndlingsgnidning med æblejuice og sirup / honning; pensl derefter dit kød i slutningen af ​​madlavningen for at skabe en sprød, lidt klæbrig, gylden overflade.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Steak Seasoning 75 g, Chipotle Honey Rub 75 g, Rib Rub 75 g, Chimichurri 40 g
Ernæringsværdi: Se værdien under de enkelte krydderier
Nettovægt: I alt 265 g
Bedst før: Juni 2022

Varenummer (SKU): ES-41 Kategori: Tag: