BBQ Rub

87,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 150 g

Med Epic Spice BBQ Rub får man virkelig den ægte american-style af grillsmag til kødet. BBQ Rub bruges til et par gode bøffer, en steg eller bland krydderiet i det hakkede kød til et par hakkedrenge eller til en god velsmagende burger med et touch af en god dressing blandet med creme fraiche, mayonnaise og Adobo Seasoning eller en af de andre gode krydderier fra Epic Spice. Mulighederne er uendelige.

Dette krydderi er også sublim til rygning af kød. Grid en god mængde ind i kødet – gerne 24 timer før brug. Læg kødet i køleskabet og ta’ det ud et par timer før, det skal ryges. Prikken og i’et er at tilføje rubben sammen med æblejuice og honning og lidt æblecidereddike, inden kødet skal grilles eller ryges, så opnår man en god skorpe med en intens glace af sødme og syre. Kan også anbefales til pulled pork.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Havsalt, cayennepeber, ancho chili, spidskommen, brun farin, sort peber, hvidløg, paprika
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 0,5 g, kulhydrater 3 g, sukker 1 g, fiber 0 g, protein 1 g, salt 950 mg
Nettovægt: 150 g
Bedst før: Juni 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-9 Kategori: Tag: