1. Hjem
  2. Epic Spice krydderiblanding
  3. Epic Spice Boeuf Bourguignon krydderi 150 g

Epic Spice Boeuf Bourguignon krydderi 150 g

95,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): ES-10 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Boeuf Bourguignon fra Epic Spice er smagen af det franske køkken – et klassisk krydderi til vildt eller oksekød a la Julia Child, som har været inspirationen til denne blanding.

 

Gryderetter er fantastiske simreretter til de kolde vintermåneder, der i timevis bare kan stå og småsimre og stort set passe sig selv, imens man kan nyde duften, som spreder sig i køkkenet, indtil retten skal serveres. Møre mundrette stykker af oksekød eller vildt i en fyldig rødvinssauce sammen med Epic Spice Boeuf Bourguignon, så har du den bedste familiemiddag at sætte på bordet.

 

Simremad er retter med en intens og kraftig smag, og hvor kødet nærmest smelter på tungen. Man kan med fordel lave en stor portion, for gryderetten bliver kun endnu bedre dagen efter.

 

Epic Spice krydderier

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

 

Ingredienser: Løg, hvidløg, soltørret cherrytomater, chili, rosmarin, pebermix, spidskommen, oregano, timian, laurbærblad, florina chili, sukker, havsalt, eddike
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 4 g, sukker 1 g, fiber 0, protein, 1 g, salt 820 mg
Nettovægt: 150 g
Bedst før: Oktober 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Yderligere information

Vægt 236 g
Størrelse 9 × 9 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...