Boeuf Bourguignon

95,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 150 g

Boeuf Bourguignon fra Epic Spice er smagen af det franske køkken – et klassisk krydderi til vildt eller oksekød a la Julia Child, som har været inspirationen til denne blanding.

Gryderetter er fantastiske simreretter til de kolde vintermåneder, der i timevis bare kan stå og småsimre og stort set passe sig selv, imens man kan nyde duften, som spreder sig i køkkenet, indtil retten skal serveres. Møre mundrette stykker af oksekød eller vildt i en fyldig rødvinssauce sammen med Epic Spice Boeuf Bourguignon, så har du den bedste familiemiddag at sætte på bordet.

Simremad er retter med en intens og kraftig smag, og hvor kødet nærmest smelter på tungen. Man kan med fordel lave en stor portion, for gryderetten bliver kun endnu bedre dagen efter.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Løg, hvidløg, soltørret cherrytomater, chili, rosmarin, pebermix, spidskommen, oregano, timian, laurbærblad, florina chili, sukker, havsalt, eddike
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 4 g, sukker 1 g, fiber 0, protein, 1 g, salt 820 mg
Nettovægt: 150 g
Bedst før: Oktober 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-10 Kategori: Tag: