1. Hjem
  2. Bare fordi...
  3. Epic Spice krydderiblanding
  4. Epic Spice Casserole Connoisseur – simremad

Epic Spice Casserole Connoisseur – simremad

250,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): ES-37 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Casserole Connoisseur kollektionen indeholder Epic Spice bestsellere til gryderetter og simreretter. Aromatisk indisk Tandoori Spice fra Mumbai, den franske klassiker Boeuf Bourguignon, Roasted Coconut Kerala Curry for den perfekte cremede karry ret og Ras el Hanout – toppen af poppen fra Marokkos basarer.

 

Gryderetter er fantastiske simreretter til de kolde vintermåneder, der i timevis blot kan stå og småsimre og stort set passe sig selv, imens man kan nyde duften, som spreder sig i køkkenet, indtil retten skal serveres. En nem måde at lave uforarbejdet mad fra bunden på, hvor man blot tilføje alle de grøntsager, kød og et eller flere af ovenstående krydderi fra Casserole Connoisseur, man kunne tænke sig i f.eks. i en rømertopf – også kaldet slow food.

 

Simremad er retter med en intens og kraftig smag, og hvor kødet nærmest smelter på tungen. Man kan med fordel lave en stor portion, for retten bliver kun endnu bedre dagen efter, hvis der bliver noget tilbage.

 

Gaveidé til madelskere og til de tålmodige, som sætter stor pris på smagen af et virkelig godt måltid, og som ikke nødvendigvis behøver at være besværligt at lave.

 

Epic Spice krydderier

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

 

Ingredienser: Boeuf Bourguignon 75 g, Roasted Coconut Kerala Curry 75 g, Ras el Hanout 75 g, Tandoori Spice 75 g
Ernæringsværdi: Se værdien under de enkelte krydderier
Nettovægt: I alt 300 g
Bedst før: Oktober 2023

Yderligere information

Vægt 233 g
Størrelse 9 × 9 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...