Chipotle Honey Rub

55,00 kr.

På lager

Vælg antal

Epic Spice krydderi 75 g

Chipotle Honey Rub fra Epic Spice har en kompleks smag, som er enestående og unik. Blandingen har den ideelle balance mellem det søde, stærke og syre. Smagen af honningen kombineret med den røgfyldte smag af chipotle chili og surhedsnoten fra appelsinskal får det hele til at gå op i en højere enhed. Det er en rigtig honning chipotle chili eksplosion, som er velegnet til al slags kød, men hold dig ikke tilbage for at eksperimentere med grønne retter også. 12 forskellige ingredienser er der i denne blanding, som vil give en rejse af smag i ganen.

Lav din egen aioli. Bland Chipotle Honey Rub med en god hjemmerørt mayonnaise. Server aiolien til ovnbagte kartofler og en god hamburger.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Chipotle chili, kommen, mexicansk oregano, hvidløg, koriander, havsalt, appelsinskal, honning, sort peber, salt  og rørsukker
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 15 kcal, fedt 1,5 g, kulhydrater 8 g, sukker 1 g, fiber 1 g, protein 1 g, salt 0,56 g
Nettovægt: 75 g
Bedst før: Januar 2025 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-8 Kategori: Tag: