Havsalt med persille og hvidløg

65,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 150 g

Epic Spice Garlic and Parsley Sea Salt er fyldt med gode krydderier, og vi er fan af dette salt. Den friskkværnede blanding af havsalt, hvidløg og persille fremhæver smagen af enhver ret med f.eks. kartofler, æg, fisk, fjerkræ, pasta, ris, kød.

Keep it simple og prøv at blande det med en god jomfruolivenolie og servere det sammen med et godt groft stykke brød, så behøver man ikke meget mere. Prøv også at bruge Garlic and Parsley Sea Salt til et hjemmelavet focaccia brød. Det kræver blot vand, olivenolie, gær, mel og salt.

Når man først har sat saltet på spisebordet, får man svært ved “at nøjes” med almindeligt salt igen. Behold det i den dekorative dåse eller køb det sammen med vores saltkar i kirsebærtræ eller det åbne saltkar i robinietræ.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

 Ingredienser: Havsalt, hvidløg, persille
Ernæringsværdi pr. 4 g: Energi 5 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 1 g, sukker 0 g, protein, 0 g, salt 1880 mg
Nettovægt: 150 g
Bedst før: Juni 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-13 Kategori: Tag: