Ras el Hanout

55,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 75 g

Epic Spice Ras el Hanout, når kun det bedste er godt nok – en sand rolls royce inden for krydderiblandinger. Med hele 16 krydderier i denne blanding opnår man en intens smag af eksotiske krydderier samlet på et sted med duften af blomster, og som samtidigt med er afbalanceret og med en fyldig smag.

Ras el Hanout bliver brugt meget i Marokko og dele af Afrika og går godt med lam, men kan bruges til alt slags kød og grøntsager og er ligeledes fantastisk i simreretter.  Vil du lave en couscous ret som smager, så fuglene synger, vil vi klart anbefale dette krydderi.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Nelliker, allehånde, sort peber, muskatnød, kardemomme, kanel, ingefær, gurkemeje, rosenblade, spidskommen, hvid peber, koriander, muskatnød, safran, laurbærblade, paprika
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 0,9 g, kulhydrater 3,7 g, sukker 0 g, protein, 0,9 g, salt 0 mg
Nettovægt: 75 g
Bedst før: Oktober 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-20-1 Kategori: Tag: