Rib Rub

55,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Vælg antal

Epic Spice krydderi 75 g

Please rub me med Rib Rub fra Epic Spice – så bliver det ikke meget bedre, hvis du vil tilberede spareribs i den ægte amerikanske stil. Rib rub frembringer smagen af en god sammensætning af sødme, fylde og en let røget smag, som også kan bruges til bøffer, flanksteak, koteletter eller hvilken som helst andet stykke kød, uanset om du griller, steger det på panden, eller kommer det i ovnen. Lad kødet marinere på forhånd, og du vil blive forbløffet over, hvor velsmagende dit kød bliver!

Rubben gnides godt ind i kødet. Smagen sætter sig med det samme, men vil du have en dybere smag, lader du rubben sidde et par timer. Det gør også, at dit kød bliver mere mørt. Du kan også bruge rubben som grillolie ved at blande den med olie, og vupti har du den bedste grillolie eller prøv at røre rubben sammen med æblejuice og honning og lidt æblecidereddike, så får du en god intens glace af sødme og syre sammen med rubben. Derefter pensles kødet inden og under tilberedning for at skabe en sprød overflade. Husk altid at vaske penslen efter første pensling af det rå kød, inden du pensler kødet under selve tilberedningen.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Brun farin, chili, havsalt, sort peber, hvidløg, løg, spidskommen
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 25 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 5 g, sukker 0 g, protein 0 g, salt 440 mg
Nettovægt: 75 g
Bedst før: Marts 2025 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-21 Kategori: Tag: