Saigon Cinnamon Blend

85,00 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 150 g

Epic Spice Saigon Cinnamon Blend er med ægte Saigon kanel fra Vietnam. Ægte kanel fra Vietnam er noget helt andet end den almindelige kassia kanel, som kan købes i supermarkeder. Den er 3 gange så stærk i smag og på samme tid sød og aromatis.

Brug Saigon Cinnamon Blend (kanelblanding) fra Epic Spice til at tilføje ekstra smag til især æbletærte og andre æblebaserede desserter. Saigon Cinnamon Blend kan bruges i såvel den franske klassiker tarte tatin som i den traditionelle engelske christmas pudding og ikke mindst er den forrygende  i vores danske æblekage.

Saigon Cinnamon Blend kan naturligvis også bruges i kanelboller , kanelsnegle og småkager eller endda i varme drikke. Prøv f.eks. at tilføje et strejf af dette alsidige krydderi til varm kakao, og ikke mindst er den fremragende i en hjemmelavet granola. Tager man skridtet videre er den også sublim i det varme køkken til f.eks. indiske retter som dahl og butter chicken.

Med denne udgave af Saigon Cinnamon Blend i sit køkken har man den fineste udgave af kanelblanding, som selv den bedste kok kan være misundelsesværdig over. Prøv den – duft og smag forskellen!

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Saigon kanel, muskatnød, kryddernellike og grøn kardemomme
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 21 kcal, fedt 0,3 g, kulhydrater 6 g, sukker 0,3 g, fiber 0 g, protein, 0 g, salt 0 mg
Nettovægt: 150 g
Bedst før: Oktober 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-3 Kategori: Tag: