Tilbud

Souvlaki Seasoning

49,50 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Vælg antal

Epic Spice krydderi 120 g

Vi vil helst undgå madspild – kort dato.

Med duften og smagen af Epic Spice Souvlaki Seasoning får du kort og godt det ultimative alt-i-et krydderi til dine græske retter.

Hvorfor ikke prøve kræfter med en ægte græsk gyros lavet med lammekød, svinekød, kylling eller oksekød.  Grid krydderiet godt ind i kødet før stegning eller bland kødet sammen med krydderiet og olivenolie og lade det trække mindst en time og gerne længere.

Om sommeren vil det være oplagt med en ægte græsk souvlaki på terrassen. Sæt det marinerede kød på grillspyd, og har man roterende grillspyd, så bliver det ikke meget bedre sammen med hjemmelavet fladbrød og tzatziki. Sørg for at have en noget koldt på køl, når duften spreder sig til hele nabolaget.

Souvlaki krydderier kan også bruges i andre traditionelle græske retter, såsom  moussaka, græsk farsbrød eller en græsk kødsauce. Smag Grækenlands autentiske smag!

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

Ingredienser: Havsalt, hvidløgsflager, sort peber, oregano, persille, timian, rosmarin, basilikum, løg, citronskal, dild, merian, muskatnød, kanel
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 25 kcal, fedt 0 g, kulhydrater 3 g, sukker 0 g, fiber 0 g, protein, 0 g, salt 190 mg
Nettovægt: 120 g
Bedst før: Juni 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-26 Kategori: Tag: