Tilbud

Tandoori Spice

44,50 kr.

Ikke på lager

Epic Spice krydderi 150 g

Vi vil helst undgå madspild. Derfor halv pris.

Epic Spice Tandoori Spice er et kraftigt og velsmagende krydderi, som stammer fra den indiske by Mumbai, og med denne krydderiblanding slipper du for at have skuffen fuld af diverse krydderier til dine indiske retter. Med hele 12 krydderier samlet i en dåse kan du med et snuptag laver alle dine indiske favoritretter. Du vil med dette krydderi og Roasted Coconut Kerala Curry således have en rigtig god base af krydderier til det autentiske indiske køkken.

Krydderiet er især velegnet ved høje temperaturer, så det fungerer rigtigt godt til  f.eks. en kylling på grillen. Marinere den rå kylling 12 timer før med en blanding af yoghurt og tandoori spice. Marinaden fungerer også godt med kød skåret i tern til en indisk gryderet eller tofu til en vegansk ret.

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

NB: Kort dato

Ingredienser: Anaheim chili, paprika, spidskommen, koriander, kardemomme, selleri, laurbærblade, hvidløg, bukkehorn/-blade, sort peber og salt
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 1 g, kulhydrater 4 g, sukker 0 g, fiber 2 g, protein 1 g, salt 0,43 g
Nettovægt: 150 g
Bedst før: April 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Varenummer (SKU): ES-31 Kategori: Tag: