1. Hjem
  2. Epic Spice krydderiblanding
  3. Ugens tilbud
  4. Epic Spice Tandoori Spice krydderi 150 g
Tilbud

Epic Spice Tandoori Spice krydderi 150 g

75,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): ES-31 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Epic Spice Tandoori Spice er et kraftigt og velsmagende krydderi, som stammer fra den indiske by Mumbai, og med denne krydderiblanding slipper du for at have skuffen fuld af diverse krydderier til dine indiske retter. Med hele 12 krydderier samlet i en dåse kan du med et snuptag laver alle dine indiske favoritretter. Du vil med dette krydderi og Roasted Coconut Kerala Curry således have en rigtig god base af krydderier til det autentiske indiske køkken.

 

Krydderiet er især velegnet ved høje temperaturer, så det fungerer rigtigt godt til  f.eks. en kylling på grillen. Marinere den rå kylling 12 timer før med en blanding af yoghurt og tandoori spice. Marinaden fungerer også godt med kød skåret i tern til en indisk gryderet eller tofu til en vegansk ret.

 

Epic Spice krydderier

Epic Spice er krydderier og rub af højeste kvalitet fra hele verden, kærligt forberedt i små partier og ekspertblandinger og kun de bedste råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er produkterne drøje i brug, men desværre også meget vanedannende 😊.

 

Ingredienser: Anaheim chili, paprika, spidskommen, koriander, kardemomme, selleri, laurbærblade, hvidløg, bukkehorn/-blade, sort peber og salt
Ernæringsværdi pr. 8 g: Energi 20 kcal, fedt 1 g, kulhydrater 4 g, sukker 0 g, fiber 2 g, protein 1 g, salt 0,43 g
Nettovægt: 150 g
Bedst før: April 2023 og kan holde sig op til 2 år efter, dåsen er blevet åbnet

Yderligere information

Vægt 234 g
Størrelse 9 × 9 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...