Værtsgave

400,00 kr.

Ikke på lager

Billig værtindegave

Står du lige og mangler en værtindegave til manden eller kvinden, som har alt, så overrask med denne værtindegave – et gavekort til et par gode bøffer til en værdi på 300 kr. sammen med en deluxe pensel og tapasbræt.

Du får nemlig her et gavekort til Urup Dam Oksen til en værdi af 300 kr. inkl. ergonomisk pensel i bøg deluxe til en værdi af 59 kr. samt et tapasbræt til en værdi af 99 kr. Samlet pris for det hele er 400 kr.

Vi støtter op om de lokale virksomheder i området, men da vi ikke så godt kan sælge det lækre kød, Urup Dam Oksen har online, vil du her få mulighed for at købe et gavekort, som kan bruges i butikken på adressen Langeskovvej 102, 5550 Langeskov. Åbningstiderne kan ses på Urup Dam Oksens facebookside, så kig forbi butikken og se samtidigt et udvalg af vores varer fra Skeen & Piskeriset.

Urup Dam Oksen sælger kød fra fritgående Murray Grey kvæg. Denne australske kvægrace kom til Danmark i 2010. Det er en race, der er mild af sind og man får det mest fantastiske, møre og saftige kød. Kvaliteten er på et meget højt niveau. Dyrene egner sig til at gå ude hele året rundt og indgår som en del af naturplejen på det store fredede område Urup Dam ved Kerteminde. Urup Dam er især kendt for mange sjældne planter og orkideer, heriblandt Mygblomst.

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i et bræt. Scanwood forsøger at kompensere dette ved at sortere emnerne, inden de limes sammen til et bræt.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Valnød og bøg
Mærke: Scanwood

Varenummer (SKU): SKW-3 Kategori: Tags: ,

Du kunne også være interesseret i...