Værtindegave under 250 kr.

225,00 kr.

På lager

Vælg antal

 

 

Billig værtindegave

Værtindegave under 250 kr. til billig fragt består af 2 smørebrætter, 1 klassisk grydeske, 2 krus og hele 5 stykke Bagsværd Lakrids.

Smørebrætter til morgenbordet eller til sidetallerkener til en hyggelig frokost. Vores smørebrætter kan også bruges til en mindre anretning til en festlig middag til servering af forretten eller desserten herpå. Du kan med vores bæredygtige smørebrætter lave en lidt mere utraditionel borddækning.

Træske i bøg som med sin lange længde på skaftet leder tankerne hen på hjemmelavet marmelade. Et uundværligt redskab i køkken, hvis man ønsker at byde naturen indenfor.

Bagsværd Lakrids er håndlavet lakrids, som er pakket som en hel lakridsplade i rustik brunt papir. Det skæres ud i mundrette stykker med en kniv, og Lakridsen serveres direkte på det indlagte hvide ark eller på et af vores tapasbrætter – kan også drysset med lidt flormelis. Opbevar lakridsen i den originale indpakning, så holder den sig bedst.

Krus uden hank i lilla og grønne dusede farver by Falby er i sig selv en god værtindegave til veninden –  et godt “sofa-krus”, som man kan holde om med begge hænder, imens man nyder den varme kaffe, the eller cacao.

Se alle vores billige værtindegaver på vores webshop.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood

Varenummer (SKU): VA-9 Kategori: Tag: