Værtindegave under 300 kr.

299,00 kr.

På lager

Vælg antal

Billig værtindegave

Værtindegave under 300 kr. bestående af 1 toastholder, 4 smørebrætter, 4 smøreknive, 1 træske og 1 kagerulle perfekt til opdækning af morgenbordet i hjemmet, i sommerhuset eller på båden, efter man har udrullet den hjemmelavede dej med kagerullen.

Beskrivelse af gavesættet:

Toastholder, som bevarer sprødheden af toast. Enkelt og flot designet af Knud Holscher, som pointerer, at den skal have karakter nok til at optræde på et spisebord, og det må man sige, den har.

Smørebrætter til morgenbordet eller som sidetallerkener til en hyggelig frokost. Kan også bruges til en mindre anretning til en festlig middag til servering af forretten eller desserten herpå. Et unikt og multifunktionelt bræt til det moderne køkken.

Træske i bøg som med sin lange længde på skaftet leder tankerne hen på hjemmelavet marmelade. Et uundværligt redskab i køkken, hvis man ønsker at byde naturen indenfor.

En smørekniv uden savtakker med afrundet spids, der bruges til at smøre smør ud på brødet. Den adskiller sig fra bordknive ved kun at bruges til smørret, og ikke til det øvrige måltid for netop at undgå at forurene smørret med andre madvarer.

Kagerulle, der gør det nemt at udrulle dejen til f.eks. wienerbrødet til morgenbordet. Længde 34 cm. Nem at rengøre.

Se diverse værtindegave under 300 kr. på vores webshop.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood

Varenummer (SKU): SKW-2 Kategori: Tag: