B2B

Er du forretningsdrivende, så sælger vi også gerne større mængder af nogle af vores Scanwood køkkenredskaber i træ – B2B. Send os gerne en mail: info@skeen-piskeriset.dk; med følgende oplysninger:

  • Firmanavn | adresse
  • Kontaktperson
  • CVR-nr.
  • Mail og telefonnr.
  • Hvilke varer | antal, du kunne være interesseret i

Vi har et stort udvalg af diverse værtindegaver, knivblokke, skærebrætter, smørebrætter, salatsæt, grydeskeer, spartler m.m. – alt sammen i træ. Scanwood er en dansk virksomhed, som blev dannet i året 1919, hvor de dengang startede med en produktion af husholdnings- og landbrugsartikler. Siden hen har Scanwood specialiseret sig i produktionen af primært køkkengrej i træ, men har også kontorartikler, juletræer, fuglehus m.m., hvor Knud Holscher, som er blandt en af Danmarks mest prisvindende designer og arkitekt, har designet en serie af produkter, og hvor han har lagt vægt på funktionaliteten i et stilrent og enkelt design.

Vi har købt et stort party fra Scanwood, så vi løber ikke lige tør for varer foreløbigt, og skulle det ske, har vi stadig en god kontakt til manden Jens Peter Møller, som stadig står bag Scanwood.

Scanwood bliver produceret primært i Albanien, men også andre østeuropæiske lande. Jens Peter Møller har stadig en god kontakt til produktionsfabrikkerne.

Scanwood er noget, vi husker fra vores barndom – ser du en ske i din mormors køkkenet, som har 20 år på bagen, er det med garanti en ske fra Scanwood. Det er kvalitet – det er et dansk mærke, vi kender til, og i og med der bliver købt store partier hjem, er det således også bæredygtigt, og så holder det i mange mange år – det er kvalitet for pengene.

Tapasbrætter til alverdens retter

Gå på opdagelse i vores fantastiske univers af bæredygtige skærebrætter og tapasbrætter og køb med respekt for klimaet

Se udvalget her

Vidste du at...

Træredskaber er smukt, tidløst og godt for miljøet

Derfor burde træredskaber plejes med kærlig omsorg, og det vil resultere i et endnu smukkere redskab år efter år

Se gode råd her