Grydeskeer

Grydeskeer i træ

Stort udvalg af bæredygtige grydeskeer i træ samt paletkniv, piskeris, suppeske og meget mere i oliven, ahorn og bøg deluxe. Køb grydeskeer i træ i flere størrelse og kom med på den bæredygtige bølge.

Grydeskeer har tendens til at blive varm, når den står i en gryde, men ikke hvis grydeskeen er i træ. Mange kokke vil også helst bruge grydeskeer i træ som køkkenredskaber, da det er mere skønsomt overfor fødevarer. Derudover holder bæredygtige grydeskeer i træ i mange år.

Træredskaber er også det helt rigtige at bruge i teflonpander, da belægning ikke bliver ødelagt, for hvis en teflonpande bliver slidt, kan belægningen skalle af og komme i maden. Ved at benytte grydeskeer i træ, undgår vi derfor at få noget i maden, som vi ikke ønsker.

Derudover er træ også mere skønsomt for miljøet, da bæredygtige grydeskeer i træ kan nedbrydes i naturen, hvorimod køkkenredskaber i andet materiale IKKE kan forgå i naturen, og det kan have store konsekvenser for både naturen og i særdeleshed også for dyrelivet. Læs evt. mere her, hvorfor vi har valgt at gå med køkkenredskaber i træ.

Stort udvalg af bæredygtige grydeskeer i træ samt paletkniv, piskeris, suppeske, hjørneske, avocadoske, hulske og meget mere i oliven, ahorn og bøg deluxe. Grydeskeer i træ findes i flere størrelse og former

Krydderier til alverdens retter

Gå på opdagelse i vores fantastiske univers af krydderier og rubs fra Epic Spice, som er produceret med respekt for naturen og dens miljøvenlige vækst og uden tilsætningsstoffer

 

Se udvalget her

DET SIGER VORES KUNDER