Om os

Velkommen til vores webbutik

Vi hedder Claus og Charlotte Bredbjerg, og vi har valgt primært at sælge diverse køkkenredskaber og ting i træ fra Scanwood, da Scanwoods værdier stemmer godt overens med vores:

Kvalitet – klassisk funktionelt dansk design – bæredygtighed

Vi vil derfor prøve at forene den høje kvalitet og funktionalitet med konkurrencedygtige og billige priser. Vi kan ikke garantere, at vi kan være billigst på alle vores varer, men der vil løbende være gode tilbud og kampagner. Scanwoods produkter er helt unikke, for hvert produkt er ikke 100% ens, pga. træets karakter, åretegninger og farve. Desuden giver det god mening for os at sælge produkter fra Scanwood, da ting lavet af træ kan holde i mange år.

Mange af Scanwoods produkter i bøgetræ er designet af den danske arkitekt, designer og professor Knud Holscher, som siger:

“Jeg har stillet fire krav til mig selv i arbejdet med denne sammenhængende serie i bøgetræ: Den skal være nem at bruge, dens funktionalitet skal være indlysende, den skal blive pænere med årene, og så skal den have karakter nok til at optræde på et spisebord.”

Vi passer på miljøet

Miljøet er ekstremt vigtigt for os. Alle produkter er udviklet til at have så lidt indflydelse på miljøet som muligt gennem hele deres levetid. Det er derfor vigtigt med god og fornuftig pleje og vedligeholdelse af produkterne.

“Tænk hvis vi kan opnå, at den træske, som engang blev købt hos os for 20 år siden, stadig eksisterer i dit køkken”

Vi passer på naturen

Vi planter et træ for hver gang, vi opnår et salg på 100 træskeer.

Vi passer på klimaet

Vi ønsker at pakke og sende vores produkter så miljøvenligt som muligt og med omtanke, derfor har vi også valgt at bidrage til projekter, der CO2 kompenserer for vores forsendelsers klimapåvirkning med omtanke for en grøn fremtid. Hvis det er muligt, genbruger vi også pakkeemballage, så vi kan passe endnu bedre på vores miljø – “mange bække små gør en stor å“.

Vi støtter derfor også Miljøvenlig Pakning.

Sig det med en grydeske”

Køber du dine gaver (vært- / værtindegave) hos os, pakker vi gerne ind for kun 20 kr., og vi sender også gerne direkte til gavemodtageren med en kort tekst / til & fra kort.

Vi samarbejder med de lokale virksomheder

Skovgaarden
Vi støtter op om de små nichebutikker i nærområdet. Gå på opdagelse på Skovgaarden, hvor kreativiteten og håndværket er i top. De kan lave design på stort set alt, så finder du noget på vores hjemmeside, som du ønsker at få lavet design på, så tøv ikke med at kontakte os.

ShopKerteminde
Vi er stolte over at være en del af ShopKerteminde, hvor vi har et udvalg af vores produkter, som kan købes, samtidigt med at man også kan handle hos de andre lokale butikker. En praktisk måde at handle på og sidegevinsten – man sparer forsendelsen fra flere butikker, samtidigt med at man støtter de lokale virksomheder.

Pejsemontering
Vi har været så heldige at få et samarbejde med Pejsemontering i Langeskov, hvor butikken har valgt at sælge et udvalg af vores produkter, så kig endelig forbi butikken, Jernbanegade 16, hvor der også findes et væld af andre lækre produkter ud over naturligvis alle de flotte pejse, de har.

Urup Dam Okse
Endnu et samarbejde er kommet i hus. Vi er mega stolte over, at vi har fået lov til at sælge vores produkter hos Urup Dam Okse, da vi begge værner om naturen og ikke mindst kvaliteten, og så er vi så heldige at være naboer. Deres kvalitetskød kommer fra racen Murray Grey og har en smag, som er en klasse for sig. Dyrene indgår i naturpleje på Urup Dam – en fredet mose med mange sjældne planter og vilde orkideer. Kig’ forbi gårdbutikken og se et udvalg fra vores webshop og køb et par gode bøffer med hjem. For informationer om åbningstider m se her Urup Dam Okse – det er sejt at være mør!

Vores værdier

Kvalitet – bæredygtighed – klassisk design.

Hvorfor købe trævarer ?

Køkkenredskaber i træ bliver mere og mere populære, og det er der en god grund til. I dag er vi blevet klogere og mere bevidste om, hvad vi bruger i et køkken. Træredskaber indeholder i modsætning til plastredskaber ingen tilsætningsstoffer, men er rene naturprodukter, som også er mere hygiejniske. Ligeledes er fremstillingen mindre energikrævende, og så er træredskaber alt andet lige pænere at kigge på end en billig ske i plastik. Derudover vil køkkenredskaber i plast over tid kunne afgive små stykker plastik, som kan ende i maden.

Epic Spice

Vi vil derudover også med tiden supplere med andre kvalitetsbevidste produkter, som vi finder interessante. Vi har allerede nu valgt at sælge et udvalg af unikke Epic Spice produkter, som er kærligt blandede rubs og krydderiblandinger af udvalgte krydderier og urter fra hele verden, håndblandede i Napa Valley i Californien. Epic Spice er produceret med respekt for naturen og dens miljøvenlige vækst. Produkterne er alle naturlige og uden tilsætningsstoffer, sukker og andre kemikalier.

Tror du også som os, at køkkenredskaber i træ alt andet lige er bedre end plastik ?

Krydderier til alverdens retter

Gå på opdagelse i vores fantastiske univers af krydderier og rubs fra Epic Spice, som er produceret med respekt for naturen og dens miljøvenlige vækst og uden tilsætningsstoffer

 

Se stort udvalg her

DET SIGER VORES KUNDER