Om os

Velkommen til vores webbutik

Vi hedder Claus og Charlotte Bredbjerg, og vi har altid haft en drøm om at drive en webshop med gode bæredygtige produkter. Da vi fik mulighed for at sælge køkkenredskaber i træ fra Scanwood, slog vi derfor til, da Scanwoods værdier stemmer godt overens med vores:

Kvalitet – klassisk funktionelt dansk design – bæredygtighed

Vores drøm er at prøve at forene den høje kvalitet og funktionalitet med konkurrencedygtige og billige priser med produkter, vi selv kan stå indenfor. Set i bagklogskabens lys er det måske ikke det smarteste, vi kunne vælge at sælge, da vores produkter holder i uendelig lang tid. For når en kunde først har købt en grydeske i træ, så er det svært at sælge en mere af samme slags til kunden.

Men vi elsker bare køkkenredskaber i træ, da det er et naturmateriale, og så elsker vi, at hvert produkt ikke er 100% ens, pga. træets karakter, åretegninger og farve. Det er charmen ved produkter lavet af træ.

Se f.eks. vores unikke knivblokke i træ.

Mange af Scanwoods produkter i bøgetræ er designet af den danske arkitekt, designer og professor Knud Holscher, som siger:

“Jeg har stillet fire krav til mig selv i arbejdet med denne sammenhængende serie i bøgetræ: Den skal være nem at bruge, dens funktionalitet skal være indlysende, den skal blive pænere med årene, og så skal den have karakter nok til at optræde på et spisebord.”

Vi passer på miljøet

Mindre grøn snak – mere handling

Miljøet er ekstremt vigtigt for os. Alle produkter er udviklet til at have så lidt indflydelse på miljøet som muligt gennem hele deres levetid. Det er derfor vigtigt med god og fornuftig pleje og vedligeholdelse af produkterne.

“Tænk hvis vi kan opnå, at den træske, som engang blev købt hos os for 20 år siden, stadig eksisterer i dit køkken”

Derudover opkøber vi også andre produkter. For os er det vigtigt, at vi ikke køber noget, som skal produceres, men som er blevet produceret, og som er blevet fragtet til Danmark. Det vil så også sige, at når der er udsolgt, så bliver lageret ikke fyldt op igen. Nogle af vores produkter har vi meget af, mens andre produkter har vi et begrænset lager af.

Vi passer på klimaet

En klimavenlig webshop

Vi ønsker at pakke og sende vores produkter så miljøvenligt som muligt og med omtanke, derfor har vi også valgt at bidrage til projekter, der CO2 kompenserer for vores forsendelsers klimapåvirkning med omtanke for en grøn fremtid. Hvor det er muligt, genbruger vi også pakkeemballage, så vi kan passe endnu bedre på vores miljø – “mange bække små gør en stor å“.

Vi støtter derfor også Miljøvenlig Pakning.

“Sig det med en grydeske”

Køb en bæredygtig værtindegave

Køber du dine gaver (vært- / værtindegave) hos os, pakker vi gerne ind for kun 25 kr., og vi sender også gerne direkte til gavemodtageren med en kort tekst / til & fra kort.

Vi samarbejder med de lokale virksomheder

Skovgaarden
Vi støtter op om de små nichebutikker i nærområdet. Gå på opdagelse på Skovgaarden, hvor kreativiteten og håndværket er i top. De kan lave design på stort set alt, så finder du noget på vores hjemmeside, som du ønsker at få lavet design på, så tøv ikke med at kontakte os.

Liwira
Vi har været så heldige at få et samarbejde med Liwira i Langeskov, hvor butikken har valgt at sælge et udvalg af vores produkter, så kig endelig forbi butikken, Jernbanegade 16, hvor der også findes et væld af andre lækre produkter ud over naturligvis alle de flotte pejse, de har. Derudover har vi valgt at lukke for salget af Bagsværd Lakrids, men henviser til Liwira.

Urup Dam Okse
Endnu et samarbejde er kommet i hus. Vi er stolte over, at vi har fået lov til at sælge vores produkter hos Urup Dam Okse, da vi begge værner om naturen og ikke mindst kvaliteten, og så er vi så heldige at være naboer. Deres kvalitetskød kommer fra racen Murray Grey og har en smag, som er en klasse for sig. Dyrene indgår i naturpleje på Urup Dam – en fredet mose med mange sjældne planter og vilde orkideer. Kig’ forbi gårdbutikken og se et udvalg fra vores webshop og køb et par gode bøffer med hjem. For informationer om åbningstider m.m. se her Urup Dam Okse – det er sejt at være mør!

Vores værdier

Kvalitet – bæredygtighed – klassisk design.

Hvorfor købe trævarer ?

Køkkenredskaber i træ bliver mere og mere populære, og det er der en god grund til. I dag er vi blevet klogere og mere bevidste om, hvad vi bruger i et køkken. Træredskaber indeholder ikke tilsætningsstoffer, men er rene naturprodukter, som også er mere hygiejniske. Ligeledes er fremstillingen mindre energikrævende, og så er køkkenredskaber i træ også pæne at have i køkkenet.

Tror du også som os, at køkkenredskaber i træ er vejen frem?

Vidste du at...

Træredskaber kan få ny gnist

Hvis det bliver plejet med madolie i ny og næ

Se gode råd her