Cookies og persondatapolitik

Cookies

Hos Skeen & Piskeriset har vi friskbagte kager (cookies) – rørt med den store træske, for at kunne give dig den bedst tænkelige brugeroplevelse på vores hjemmeside, og bare rolig – cookies er ikke farlige, og du kan altid slette dine cookies igen. Se her hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Hvordan sletter jeg cookies?

Hvis du ønsker at slette cookies, der allerede er placeret på din enhed, kan dette gøres ved at følge nedenstående links, der viser dig, hvordan du kan ændre den enkelte browsers indstillinger:

Benytter du flere browsere eller enheder, skal du være opmærksom på, at handlingen skal foretages i hver enkelt browser eller på hver enkelt enhed.

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Skeen & Piskeriset v/Charlotte Bredbjerg, (”vi/os”) CVR-nr. 41305266, Sandbankevej 56, 5550 Langeskov, som den dataansvarlige, indsamler og behandler dine personoplysninger, når du er i kontakt med os, f.eks. som besøgende på vores hjemmeside, som kunde i vores webshop, ved anmeldelse af vores hjemmeside, i B2B sammenhæng, som samarbejdspartner/leverandør.

Vi behandler som udgangspunkt kun almindelige personoplysninger til bestemte virksomhedsrelaterede formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler derfor kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål.

Hvis du ønsker at købe et produkt hos os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende databeskyttelsesregler. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte Charlotte Bredbjerg på info@skeen-piskeriset.dk.

Behandling af personoplysninger

I overensstemmelse med ovenstående kan vi behandle følgende personoplysninger:

Almindelige personoplysninger: Personoplysninger, du vælger at give til os, herunder kontaktoplysninger; navn, postadresse, leveringsadresse, evt. firmaadresse, telefonnummer og e-mailadresse samt dele af dine betalingskortoplysninger.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og holde dig opdateret om din ordre, eller hvis vi skal kontakte dig pga. en evt. systemfejl i forbindelse med dit køb o.l.

Når du betaler i vores webshop, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Indsamling af personoplysninger

Vi indhenter personoplysninger direkte hos dig.

Er du kontaktperson eller ansat hos en af vore leverandører eller samarbejdspartnere, indsamler vi navn, stillingsbetegnelse, telefonnummer, e-mailadresse og øvrige kontaktoplysninger ved kommunikationen.

Formål med behandling af dine personoplysninger

Formålet med behandlingen af personoplysninger er 1) at drive vores forretning, herunder sikre, at det er de rigtige oplysninger, vi har på vores kunder og kontaktpersoner hos vores samarbejdspartnere, 2) at sikre, at vi kan behandle din henvendelse tilfredsstillende, herunder ved gennemførelse af køb i vores webshop, 3) at optimere vores hjemmeside for at give dig som bruger den bedste brugeroplevelse.

Vi behandler kun dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger

Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger er for at opfylde en kontrakt, jf. databeskyttelses-forordningens artikel 6, stk. 1 litra b og vores legitime interesser i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f, medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor.

I relation til cookies behandler vi eventuelle personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Vi kan også behandle personoplysninger, hvis det følger af en retlig forpligtelse eller på anden måde følger af lov.

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi videregiver alene personoplysninger, hvor det er nødvendigt, herunder til øvrige samarbejdspartnere, leverandører og databehandlere, som er godkendt til at bistå os i forbindelse med vores almindelige drift, og som alene behandler personoplysninger på vores instruks.

Personoplysninger kan videregives til offentlige myndigheder, hvis udvekslingen er påkrævet ved lov.

Ved gennemførelse af betalinger vil nogle af dine data blive videregivet til Paylike inklusiv information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Da Skeen & Piskeriset er integreret med Shipmondo, vil der i forbindelse med din handel blive delt data med Shipmondo.dk ApS. Alt data er krypteret mellem Skeen & Piskeriset og Shipmondo.dk ApS.

Vi sender alle vores pakker med PostNord via Shipmondo.dk ApS, hvorved dit navn, adresse, e-mailadresse samt telefonnr. vil blive videregivet til PostNord. Dit navn og adresse vil blive benyttet til forsendelsen, og din e-mailadresse/mobilnr. vil blive benyttet i forbindelse med, at du modtager et track & trace nr. fra Shipmondo samt besked fra PostNord, når pakken er klar til afhentning i pakkeshop eller leveret.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com og betalingssystem gennem Paylike. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Simply.coms datacenter.

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, herunder til praktiske og administrative hensyn, som følger af regnskabslovgivningen. Som udgangspunkt opbevarer vi dine personoplysninger så længe, vi har en aktiv relation til dig og i 5 år derefter. I særlige tilfælde kan vi, om nødvendigt, behandle dine personoplysninger i en kortere eller længere periode, herunder ved tilfælde af en verserende eller potentiel retsstridighed.

Dine rettigheder

Vi har implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret. Du har altid ret til at anmode om udøvelse af en af nedenstående rettigheder. Muligheden for at imødekomme din anmodning kan dog i visse tilfælde være begrænset, f.eks. fordi visse nærmere betingelser skal være opfyldt, eller fordi en undtagelse heraf finder anvendelse.

Dine rettigheder er følgende:

  • ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig,
  • ret til at få dine personoplysninger berigtiget,
  • ret til sletning, når visse betingelser er opfyldt,
  • ret til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger,
  • ret til dataportabilitet, dvs. hvis visse betingelser er opfyldt,
  • ret til indsigelse, samt
  • ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering.

Beror vores behandling af dine personoplysninger på et samtykke, kan du til enhver tid trække samtykket tilbage. Tilbagekaldes et samtykke, vil dette dog ikke berøre den behandling af personoplysninger, som fandt sted forud for tilbagekaldelsen.

Du kan søge mere information i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder kontakt til her.

Henvendelser og klage

Har du spørgsmål angående denne persondatapolitik, eller ønsker du at udøve dine rettigheder, kan Charlotte Bredbjerg kontaktes på info@skeen-piskeriset.dk.

Vi bestræber os på, at løse din henvendelse så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, har du ret til at klage til Datatilsynet (Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 33 19 32 00, eller via e-mail til dt@datatilsynet.dk).

Ændringer til persondatapolitikken

Denne persondatapolitik vil blive opdateret, når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Skeen & Piskeriset
v/Charlotte Bredbjerg
Sandbankevej 56
5550 Langeskov
Tlf.: 93 80 30 02
Email: info@skeen-piskeriset.dk

Dato for seneste ændring af persondatapolitikken: 4. oktober 2021.

Krydderier til alverdens retter

Gå på opdagelse i vores fantastiske univers af krydderier og rubs fra Epic Spice, som er produceret med respekt for naturen og dens miljøvenlige vækst og uden tilsætningsstoffer

 

Se stort udvalg her

DET SIGER VORES KUNDER