Clipsholder – bøg

45,00 kr.

På lager

Vælg antal

Opbevaring til clips

Clipsholder i træ er perfekt til at holde styr på papirclips og små kontorartikler. Dens smarte design og praktiske magnetisk funktion gør det nemt at tage en enkelt clips uden at skulle rode rundt i en skuffe eller en bunke af papirer. Denne stilfulde tilføjelse til dit skrivebord hjælper med at opretholde orden og organisering.

Selvom vi snart lever i et papirløst samfund, er der alligevel nogle dokumenter, vi synes, der er rare at have som udskrift, så man nemt kan tilgå dem, i stedet for man skal lede i diverse mapper på computeren.

Knud Holscher, som er blandt en af Danmarks mest prisvindende designer og arkitekt, har designet en serie af produkter til skrivebordet, hvori denne clipsholder indgår, og hvor der er lagt vægt på funktionaliteten i et stilrent og enkelt design. Find det hele til dit skrivebord her.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood
Mål: 9 x 9 x 3 cm

Varenummer (SKU): SKW-141d Kategori: Tag: