Kagerulle u/håndtag – bøg

39,00 kr.49,00 kr.

Vælg antal

Kagerulle bøg

Enkel kagerulle uden håndtag også kaldet en rullepind kan bruges til mange formål. Den er enkel og effektiv til udrulning af dej, og slipper nemt dejen, men husk mel skal der altid til. Skal der f.eks. laves mini pizzaer, er den rullepind også rigtig god. Kagerullen uden håndtag findes i forskellige længder og træsorter og så kan den nemt opbevares i en skuffe, da den ikke fylder for meget. En enkel kagerulle bruges ved hjælp af håndfladerne, når dejen skal rulles ud.

Kageruller uden håndtag gør, at du ikke behøver at lægge alt for mange kræfter i dejen, og dermed slår du heller ikke luften ud af dejen. Anskaf dig derfor den kagerulle, som passer til dit temperament og gå ikke på kompromis med kvaliteten.

Find den kagerulle, som lige passer ind i dit køkken hos os. Se de øvrige kageruller i samme serie her. Kagerullen findes i Bøgkirsebærvalnød.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood
Mål: L 34 cm, ø 3 cm
Mål: L 39 cm, ø 3,5 cm

Varenummer (SKU): SKW-410-499-1b Kategori: Tag: