Grydeskesæt i træ – oliven

175,00 kr.

På lager

Vælg antal

Grydeskesæt i vores smukke oliventræ

Vores grydeskesæt er det perfekte valg for enhver madentusiast, der ønsker en pålidelig og stilfuld samling af køkkenredskaber. Vores sæt indeholder tre smukke dele – 2 grydeskeer i forskellige størrelser samt en palet, hver lavet af højkvalitets træ, der er skåret til perfektion.

Dette sæt i  træ er ikke kun smukke at se på, men også praktiske og funktionelle i køkkenet. De er velegnede til brug i alle typer gryder og pander og er ideelle til at røre, blande og servere dine yndlingsretter direkte på middagsbordet.

Grydeskesættet er også en fremragende gaveidé til enhver, der elsker at lave mad og ønsker at tilføje et touch af elegance til deres køkkenredskaber. Vores grydeskesæt pakker vi gerne ind, så det er klar til at blive givet som en gave til enhver anledning. Vi sender også gerne pakken direkte til modtageren.

Her får du en grydeske på 30 cm, en grydeske på 25 cm samt en palet på 30 cm, som med den lange længde er god til at vende en pandekage eller omelet. Kan også bruge til at vende en god bøf, eller hvis man blot ønsker at vende grøntsagerne eller biksemaden på panden.

Grydeskesæt i træ – oliven er i bæredygtigt og eksklusivt træ, og vi er stolte over at kunne tilbyde dette grydeskesæt af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vores kunder er nemlig vores prioritet, og vi stræber efter at give en førsteklasses købsoplevelse, hver gang du handler hos os og til priser, hvor alle kan være med.

Scanwoods oliventræ kommer fra Italien. Her enten forynger man træet, eller man fælder det helt, når høstudbyttet daler pga. træets høje alder (op til 500 år). Oliventræ er hårdt og især yndet grundet sin kraftige åretegning og rødbrune farve. Vælger man det naturlige smukke oliventræ, er der derfor tale om et unika, da farvespillet i træet aldrig er ens fra produkt til produkt.

Se flere grydeskeer her 

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Oliven
Mærke: Scanwood
Mål: L 25-30 cm

Varenummer (SKU): SKW-35a Kategori: Tag: