1. Hjem
  2. Diverse køkkenredskaber
  3. Pizzarulle – valnød

Pizzarulle – valnød

79,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

På lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): SKW-26-495 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Lang pizzarulle i træ er den helt rette pizzarulle til at lave den perfekte pizza, da den især er god til store flader. Kagerullen kan også bruges til f.eks. fondant, pastadej, kagedej m.m. Er meget nem at gøre rengøre.

 

Står weekenden på pizza er her verdens bedste pizzadej til 2 pizzaer eller til en hel bradepande:

5 g gær, 1,5 tsk. salt, 2,5 del vand, 3 spsk. olivenolie, ca. 500 g mel (gerne pizzamel, tipo OO) og tilsæt gerne lidt durummel for at opnå en endnu mere sprød bund.

Lav dejen dagen før, så er det nemt at lave selve pizzaen på dagen, og dejen bliver meget bedre, når den står til koldhævning natten over.

Sørg’ for ikke at tilsætte for meget mel, så pizzaen bliver tør. Inden dejen sættes til hævning vaskes skålen af, og der tilsættes 2 spsk. olivenolie. Dejen bliver dermed meget nemmere at rulle ud. Brug det fyld man har lyst til eller tøm køleskabet for resten. Ovnen sættes på de højeste grader, den kan (hvis det er en almindelig ovn) i ca. 10-15 min. – velbekomme.

 

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i træet.

 

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

 

Træsort: Valnød
Mærke: Scanwood
Mål: L 45 cm, ø 3 cm

Yderligere information

Vægt 238 g
Størrelse 18 × 2 × 1 cm

Du kunne også være interesseret i...