Serveringsbræt – valnød / oliven

125,00 kr.

Ikke på lager

Serveringsbræt

Eksklusivt serveringsbræt / tapasbræt, bvor selve brættet er i valnød og enderne i oliventræ. Kan bruges til servering af lækre antipasti retter og anden slags pålæg.  Brættet giver med sine gennemgående åretegninger et smukt spil på begge side og et flot farvespil af de to træsorter. Der er brugt fødevaregodkendt og varmebestandigt lim i samlingerne.

Brættet vil også pynte flot på bordet, hvorpå man også kan skære brødet eller et flutes – også flot med små portionsskåle anrettet på brættet.

Bemærk begrænset parti og 2. sortering.

Scanwoods design er tænkt ud fra en funktionel vinkel i et tidsløst og stilrent design.

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i et bræt. Scanwood forsøger at kompensere dette ved at sortere emnerne, inden de limes sammen til et bræt.

Scanwoods oliventræ kommer fra Italien. Her enten forynger man træet, eller man fælder det helt, når høstudbyttet daler pga. træets høje alder (op til 500 år). Oliventræ er hårdt og især yndet grundet sin kraftige åretegning og rødbrune farve. Vælger man det naturlige smukke oliventræ, er der derfor tale om et unika, da farvespillet i træet aldrig er ens fra produkt til produkt.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Valnød
Mærke: Scanwood
Mål: 41 x 15,7 x 1,3 cm

Varenummer (SKU): SKW-6016-40 Kategori: Tags: ,