Æggedeler

55,00 kr.

På lager

Vælg antal

Hvornår bruger man en æggedeler?

En æggedeler bruges, hvis du skal have pæne skiver af et æg, som er håndkogt. Er særdeles velegnet, når maden skal pyntes med skiver af æg, når du f.eks. skal lave en æg og rejemad.

Æggedeleren kan også benyttes til at lave fine terninger af æg til f.eks. som tilbehør til den kogte torsk eller en hjemmelavet æggesalat. Ægget skæres først igennem æggedeler den ene vej, og derefter vendes ægget og skæres den anden vej.

Æggedeleren består af skålformet holder, hvor ægget kan ligge stabilt. Når du skærer igennem ægget, skal du blot trykke let ned på håndtaget. Ægget vil bliver skåret i lige store stykker.

Vores æggedeler er lavet af aluminium, hvor strengene er af stål. Nem at rengøre og må gerne komme i opvaskermaskinen.

Mærke: WAS
Mål: Ø 12 cm | 3 mm brede skiver

Varenummer (SKU): SU-1005 Kategori: Tag: