Tilbud

Toastholder – bøg

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 69,00 kr..

På lager

Vælg antal

Holder til toastbrød bevarer toastbrødet sprødt og lækkert

Toastholder i træ, som bevarer sprødheden af ristet brød. Enkelt og flot designet af Knud Holscher, som pointerer, at den skal have karakter nok til at optræde på et spisebord, og det må man sige, den har.

Der er plads til  hele syv stykker ristede toastbrød i denne toastholder i træ. Toastholderen stammer fra England, hvor man nødigt vil lægge toastbrødet i en brødkurv.

Ved at bruge en holder til toastbrød undgår man, at brødet bliver blødt og klamt. En toastholder afhjælper nemlig med at reducere mængden af fugtighed, som brødet genererer, hvis det bliver placeret direkte på en tallerken eller i en brødkurv.

Alt i alt er en brødholder i træ en praktisk og nyttig tilføjelse til ethvert køkken, især for toast-elskere, der ønsker at nyde deres toast på den mest sprøde og lækre måde.

Forslag til udskæringer af brød

  • Traditionelle rektangulære skiver: Dette er den mest almindelige måde.
  • Trekantede skiver: Skær toastbrødet i trekanter for at give det et kreativt og anderledes look. Dette fungerer især godt, hvis toasten skal serveres som en snack, forret eller tapasbordet.
  • Cirkulære skiver: Skær toastbrødet i runde skiver ved hjælp af en cookie-cutter eller brug blot et glas. Dette er en sjov og anderledes måde at servere toast på, især til børn.
  • Skiver med udstikker: Brug en udstikker, f.eks. formet som et hjerte eller andet for at skære brødet i forskellige former. Dette fungerer godt til festlige lejligheder eller til at gøre en simpel morgenmad mere spændende.

Uanset hvordan du skærer dit toastbrød, vil det se godt ud at servere skiverne af brødet i et toaststativ. Vi anbefaler naturligvis en brødholder i træ, da vi synes, det vil se flot ud på bordet i stedet for et toaststativ i stål.

Husk også på, at forskellige udskæringer kan påvirke toastens ristningstid og sprødhed, så prøv dig frem og se, hvad der fungerer bedst for dig. Det er bedst at foretage udskæringer, inden det bliver ristet.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood
Mål: 26 x 13 x 2,5 cm

Varenummer (SKU): SKW-2056-436 Kategori: Tag: