Grillpensel med langt skaft

59,00 kr.

På lager

Vælg antal

Vores grillpensel med langt skaft er fra vores serie i bøg deluxe, og penslen har praktiske silikonebørster. Den er nem at rengøre, og du undgår således, at penslen lugter som en traditionelt grillpensel kan gøre, da det er silikonebørster.

Derudover undgår du også, at den taber hår fra penslen, som kan havnen i maden.

Hold god afstand, når du griller og undgå hår i maden fra penslen

Vores grillpensel med langt skaft  er fra vores serie  i bøg deluxe, og penslen har praktiske silikonebørster. Den er nem at rengøre, og du undgår således, at penslen lugter som en traditionelt grillpensel kan gøre, da det er silikonebørster. Derudover undgår du også, at den taber hår fra penslen, som kan havnen i maden.

Vores ergonomiske pensel i minimalistisk design er lavet i massiv bøgetræ med hul i skaftet til ophæng, så du har den lige ved hånden. Det vil også være synd at gemme den væk. Penslen kan med stor fordel bruges, hvis man vil undgå varmen fra f.eks. ovnen, hvis maden skal penslen direkte i ovnen.

Den er især også velegnet som grillpensel, når maden på grillen skal have en ekstra gang olie eller rub. Det er den perfekte grillpensel med langt skaft, da du kan holde afstand til varmen.

Undgå vask af skaftet, men tag blot silikone-delen af og vask den. Bliver håndtaget kedeligt med årene, kan man med fordel give den lidt olie.

Husk altid at vaske penslen, hvis den har været i forbindelse med råt kød, inden du bruger den igen.

Bøg deluxe

For samme serie har vi også en grydeske, en hjørneske, en hulske, salatbestik og en suppeske.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg – deluxe
Mærke: Scanwood
Mål: L 35 cm

Varenummer (SKU): SKW-289-227 Kategori: Tag: