Servietringe – bøg

39,00 kr.100,00 kr.

Vælg antal

Servietringe i træ

Klassiske servietringe i træ designet af Knud Holscher. Sættet består af 2 stk. servietringe i bøgetræ. Servietringene vil pynte på et smukt opdækkede bord både fra det hvide og klassiske porcelæn til det mere naturlige look evt. sammen med smørebrætter i bøg. Byd naturen indenfor og så sæt prikken over i’et med en borddækning i rustikt look med grene og blade fra haven.

I gamle dage blev der altid dækket op med servietringe med stofservietter, når bordet skulle dækkes fint op. I dag benytter de fleste engangsservietter, da man synes, det er nemmere bare at smide servietterne ud, men vi vil gerne slå et slag for bæredygtigheden og den fine finish, man får ved brug af stofservietter.

Bruger vi også engangsduge, hver gang vi dækker bord? Nej vel – og når man alligevel skal vaske dugen, kan man samtidigt vaske stofservietterne. Vi skal helst væk fra smid-væk-kulturen, derfor sælger vi ting i træ, som kan holde i mange år.

Man kan selvfølgelig sagtens bruge almindelige kvalitetsservietter til vores servietringe, hvis man ikke ønsker at investere i stofservietter, og ønsker man det rustikke look uden dug, vil det give god mening med almindelige servietter, så man ikke skal have gang i vaskemaskinen. Det hele handler jo om at være bæredygtig på den rigtige måde.

Bøgetræ er en hård træsort og forefindes i rigelige mængder i det meste af Europa. Scanwood køber sine bøgetræsprodukter fra Polen og Serbien, hvor statsskovene her er FSC-certificeret.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Bøg
Mærke: Scanwood
Mål: 6,5 x 6,5 x 2,3 cm

Varenummer (SKU): SKW-2048-207 Kategori: Tag: