Frugt- og grøntsagsskræller

65,00 kr.

På lager

Vælg antal

Frugt- og grøntsagsskræller fjerner fint og nemt skrællen fra f.eks. tomater og kiwier. På grund af de små ultraskarpe savtakker er den yderst velegnet til at fjerne skrællen og opnå minimalt spild.

Denne frugt- og grøntsagsskræller er udformet ergonomisk, så den ligger godt i hånden og er lavet i rustfri stål. På siden skrællekniven sidder der en lille spids, som kan bruges til at fjerne urenheder fra grøntsager og frugter.

Hvorfor bruge en tyndskræller?

Nogle frugter og grøntsager, som bliver sprøjtet for at forlænge holdbarheden, kan indeholde rester af pesticider. Med denne tyndskræller  fjerner du nemt skrællen. Det samme gøre sig gældende, hvis man ikke ønsker at spise kiwi med en ske, så kan du også nemt fjerne skrællen på kiwien. Den kan også bruges, hvis man køber økologiske grøntsager eller frugt til at lave tynde strimler som pynt.

3 gode grunde til at købe denne:

  • Fjerner nemt skrællen fra såvel bløde som hårde frugter og grøntsager
  • Kan bruges til at lave tynde strimler til pynt
  • En allround skræller

Victorinox, som står for kvalitet og godt håndværk. De er også verdensberømte for deres schweiziske knive. Se også vores grøntssagsskræller.

Pleje: Må gerne komme i opvaskemaskinen, men ønsker du at bevare skarpheden på skælleren, er det bedst at vaske den op i hånden.

Mærke: Victorinox
Mål: Bladet ca. 5 cm – L: ca. 14 cm

Varenummer (SKU): SU-1003 Kategori: Tag: