Kagerulle spids – valnød

59,00 kr.69,00 kr.

Vælg antal

Kagerulle valnød

Kagerulle i træ med spidse ender anvendes ved hjælp af håndfladerne, når dejen skal rulles ud. undgå at lægge for mange kræfter i dejen, men lad i stedet for dejen vise dig, hvor mange kræfter den kan tåle. Kagerullen er nem og simpel at bruge, og pga. af størrelsen passe den perfekt i en skuffe uden at fylde for meget.

Der er ingen tvivl, at en kagerulle lavet i træ er det bedste værktøj, og hvorfor er en kagerulle i træ bedst? – Den er skånsomt for miljøet, da den holder i mange år ved blot at give den et lag neutral madolie i ny og næ, og derved forebygge sprækker i træet.

Alle vores kageruller er i  bæredygtigt træ og i en god kvalitet. Det er en smagssag hvilken kagerulle, man har lyst til at bruge. Er du mere til en rullepind med håndtag eller uden håndtag har vi således mange at vælge imellem. Vi har nemlig kageruller i flere modeller, størrelse og træsorter. Hvilken rullepind er din favorit – se dem alle her?

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i træet.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Valnød
Mærke: Scanwood
Mål: L 34 cm, ø 3 cm
Mål: L 39 cm, ø 3,5 cm

Varenummer (SKU): SKW-410-499-3c Kategori: Tag: