Knivmagnet – valnød | kirsebær

298,00 kr.

På lager

Vælg antal

Magnetholder til knive i et stilrent og flot design

Knivmagnet i træ – et eksklusivt design og kvalitet med magnetisk funktion og uden synlige skruer er den perfekte måde at opbevare knivene på.

3 gode grunde til at købe denne:

  • Ingen synlige skruer eller magneter
  • Nem adgang til dine knive
  • Knivene bevarer deres skarphed

Knivene klæber sig effektivt til de 6 super kraftige magneter. Ingen synlige skruer eller magneter. Samtidig får du også et produkt, som med sin karakter sender et tydeligt signal om, at der er taget stilling til køkkenets look, når den pryder væggen. En pladsbesparende og sikker måde at opbevare sine knive på. Husk det er altid er en god idé ikke at komme knivene i opvaskemaskinen.

Nem montering med to medfølgende skruer.

Denne knivmagnet i træ  er lavet i valnøddetræ og kirsebærtræ, men findes også i i lind og kirsebær på vores hjemmeside.

Prisen er ekskl. knivene.

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i træet. Scanwood forsøger at kompensere dette ved at sortere emnerne, inden de limes sammen.

Kirsebærtræet er dampet, som gør det lidt mørkere og knap så rødligt, Scanwoods produkter af kirsebær er mere over i det rødbrune. Træet bliver overfladebehandlet med en mineralsk olie blandet med 15% bivoks.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Valnød og kirsebær
Mærke: Scanwood
Mål: 35 x 4 x 2,8 cm

Varenummer (SKU): SKW-6210-100 Kategori: Tags: ,