Køkkenredskaber i oliventræ

499,00 kr.

På lager

Vælg antal

Ønsker du kvalitet og flot håndværk i dit køkken?

Grydeskeer i træ er populære som aldrig før på grund af deres smukke og naturlige udseende, samt deres holdbarhed og styrke. Derudover er charmen også, at det kan være svært at finde to ens produkter pga. træets farvespild.

Med dette sæt bestående af suppeske, piskeris, hulske samt grydeske tilføjer du et elegant touch til dit køkken.

Suppeske med stil og elegance i meget flot håndværk i træsorten oliven – en Rolls Royce model indenfor suppeskeer. Den kan med sin dybde i skeen servere, hvilken som helst suppe med stil, og med denne suppeske som opøser vil gæsterne med garanti spørge, hvor den er købt. Leder man tænkerne hen mod december, vil den være formidabel til servering af gløgg eller varm kakao.

Luksus piskeris med skaft i oliventræ med nylonbelagte tråde, så pander og gryder ikke bliver ridset.

Hulske med fingergreb i oliventræ, som ligger godt i hånden. Anvendes, når man skal skumme suppen o.l.

Grydeske i oliventræ passer perfekt til en kasserolle, når f.eks. saucen skal røres, eller når flødeskum til den varme kakao skal serveres. Redskabet har fingergreb, hvilke gør, at den ligger stabilt og godt i hånden.

Scanwoods oliventræ kommer fra Italien. Her enten forynger man træet, eller man fælder det helt, når høstudbyttet daler pga. træets høje alder (op til 500 år). Oliventræ er hårdt og især yndet grundet sin kraftige åretegning og rødbrune farve. Vælger man det naturlige smukke oliventræ, er der derfor tale om et unika, da farvespillet i træet aldrig er ens fra produkt til produkt.

Vedligeholdelse og pleje

Når det kommer til vedligeholdelse, kræver køkkenredskaber i oliventræ en vis opmærksomhed for at forblive i god stand. Det er vigtigt at vaske dem i varmt sæbevand og tørre dem grundigt af, da oliventræ ikke tåler at lægge i vand  i længere tid. Køkkenredskaber i oliventræ bør derfor heller ikke vaskes i opvaskemaskinen.

For at bevare træets skønhed og styrke, kan du overveje at behandle køkkenredskaberne med lidt madolie, så opnår træet ekstra beskyttelse, og det forbedrer udseende på træet. HUSK at køkkenredskaberne skal være helt tørre, inden du påfører olien. Lad olien virker et stykke tid, så det kan arbejde sig ind i træet, og tør det af med en tør klud.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Oliven
Mærke: Scanwood

Varenummer (SKU): SKW-1 Kategori: Tag: