1. Hjem
  2. Bare fordi...
  3. Køkkenredskaber i oliventræ – suppeske, piskeris mv.

Køkkenredskaber i oliventræ – suppeske, piskeris mv.

500,00 kr.

 

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

På lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): SKW-1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Køkkenredskaber i oliventræ. Den perfekte værtindehave bestående af diverse køkkenredskaber: Suppeske, piskeris, hulske samt grydeske.

 

Suppeske med stil og elegance i meget flot håndværk i træsorten oliven – en Rolls Royce model indenfor suppeskeer. Den kan med sin dybde i skeen servere, hvilken som helst suppe med stil, og med denne suppeske som opøser vil gæsterne med garanti spørge, hvor den er købt. Leder man tænkerne hen mod december, vil den være formidabel til servering af gløgg eller varm kakao.

 

Luksus piskeris med skaft i oliventræ med nylonbelagte tråde, så pander og gryder ikke bliver ridset.

 

Flot hulske med fingergreb i oliventræ, som ligger godt i hånden. Anvendes, når man skal skumme suppen o.l.

 

Flot og massiv grydeske i oliventræ, som vil pynte i et hvilket som helst køkken. Passer perfekt til en kasserolle, når f.eks. saucen skal røres, eller når flødeskum til den varme kakao skal serveres. Redskabet har fingergreb, hvilke gør, at den ligger stabilt og godt i hånden.

 

Scanwoods oliventræ kommer fra Italien. Her enten forynger man træet, eller man fælder det helt, når høstudbyttet daler pga. træets høje alder (op til 500 år). Oliventræ er hårdt og især yndet grundet sin kraftige åretegning og rødbrune farve. Vælger man det naturlige smukke oliventræ, er der derfor tale om et unika, da farvespillet i træet aldrig er ens fra produkt til produkt.

 

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

 

Træsort: Oliven
Mærke: Scanwood

Yderligere information

Vægt 156 g
Størrelse 30 × 6 × 6 cm

Du kunne også være interesseret i...