Kort salatbestik – oliven

149,00 kr.

På lager

Vælg antal

Salatsæt oliven

Salatbestik i træ med kort skaft er den ideelle løsning til at servere salater på en elegant og naturlig måde. Dette salatsæt er lavet af holdbart oliventræ, der giver en rustik og charmerende fornemmelse til dit bord. Salatbestikket har en kompakt og behagelig længde, hvilket gør sættet perfekt til at servere salater på et fad eller på en stor tallerken.

Salatbestik i træ har en naturlig skønhed og unikt mønstre på grund af spillet i oliventræet.

Salatsæt i træ er både miljøvenligt og bæredygtigt, hvilket gør sættet til et bevidst valg for dem, som ønsker at bevæge sig mod mere naturlige og bæredygtige alternativer end f.eks. et salatsæt i plastik. En anden fordel ved salatbestik i træ er, at det ikke reagerer med fødevarer, så det er sikkert at bruge til alle typer madvarer. er funktionelle og smukke. Gør dine måltider til en fornøjelse ved at tilføje disse naturlige træbestik til din serveringssamling.

Uanset om det er til daglig brug eller særlige lejligheder, vil salatbestik i træ med kort skaft gøre dine måltider til en fornøjelse.

Scanwoods oliventræ kommer fra Italien. Her enten forynger man træet, eller man fælder det helt, når høstudbyttet daler pga. træets høje alder (op til 500 år). Oliventræ er hårdt og især yndet grundet sin kraftige åretegning og rødbrune farve. Vælger man det naturlige smukke oliventræ, er der derfor tale om et unika, da farvespillet i træet aldrig er ens fra produkt til produkt.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Oliven
Mærke: Scanwood
Mål: L 22 cm

Varenummer (SKU): SKW-633-283 Kategori: Tag: