Smørebræt m/dyr – kirsebær

49,00 kr.

På lager

Vælg antal

Smørebrikker i træ

Et smørebræt bruges som en sidetallerken til frokosten, hvor man kan skære og smøre smør på brødet, inden det kommer over på tallerken, men det kan så meget mere. Kan bruges som et alternativ til den traditionelle tallerken, hvor bordet kan dækkes flot op i et naturligt look til en forret eller dessert. Kan også benyttes til at skære brød på, så man ikke behøver at tage et stort skærebræt frem.

Hvad med at bruge smørebrikker, når du skal dække op til et tapasbord med spegepølser og oste?

For et smørebræt kan nemlig også bruges som en del af et flot tapasbord. Fordi smørebrættet er fladt og har en praktisk størrelse, kan det være en perfekt måde at anrette små skåle med oliven og tapenade og ost, spegepølse mm. på flere små smørebrætter og skabe en smuk og varieret præsentation af maden. Smørebrættet kan også fungere som en tallerken til tapasbordet, hvor man kan nippe de appetitvækkende delikatesser fra et stort tapasbræt.

Så kort sagt, smørebrætter er en alsidig og praktisk måde at skabe et flot og indbydende tapasbord på, og ja generelt er et smørebræt et nyttigt og alsidigt køkkenredskab.

I dette smørebræt i kirsebærtræ er der indgraveret små køer.

Smørebrættet findes også i bøg og i olieret dampet bøg på vores hjemmeside.

Træet er dampet, som gør det lidt mørkere og knap så rødligt, Scanwoods produkter af kirsebær er mere over i det rødbrune. Træet bliver overfladebehandlet med en mineralsk olie blandet med 15% bivoks.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Kirsebær
Mærke: Scanwood
Mål: 21 x 15 x 0,9 cm

 

Varenummer (SKU): SKW-316 Kategori: Tags: , ,