Kagerulle m/håndtag – kirsebær

49,00 kr.59,00 kr.

Vælg antal

Kagerulle kirsebær

Kagerulle / rullepind med håndtag til det rette formål – kært barn har mange navne. Vælg mellem 2 størrelser i længde 34 cm og 39 cm.

Rullepind med håndtag i træ finder du her til brug for dit bagværk. Det er nemt at arbejde med en rullepind i træ, uanset om man ønsker at udrulle en dej til en brunsviger, tærte eller fondant m.m. En rullepind med håndtag er f.eks. rigtig god til at udrulle marcipan, som er en lidt hårdere masse. Skal børnene hjælpe til i køkkenet, vil vi også klart anbefale denne rullepind i den mindste størrelse.

Kageruller i træ er nemme at arbejde med, da de har en god vægt og ikke for tunge at rulle med. Størrelsen gør også, at de nemt kan opbevares i skuffen.

Hvilken favorit har du? Se hele serien af kageruller her. Findes i 3 forskellige træsorter: Bøg – kirsebær – valnød. Meget nem at rengøre.

Kirsebærtræet er dampet, som gør det lidt mørkere og knap så rødligt, Scanwoods produkter af kirsebær er mere over i det rødbrune. Træet bliver overfladebehandlet med en mineralsk olie blandet med 15% bivoks.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Kirsebær
Mærke: Scanwood
Mål: L 34 cm, ø 3 cm
Mål: L 39 cm, ø 3,5 cm

Varenummer (SKU): SKW-410-499-2a Kategori: Tag: