Tapasbræt – valnød

99,00 kr.

På lager

Vælg antal

Leder du efter et tapasbræt i træ, som også kan bruges som et skærebræt?

Skær, anret og server dit nybagte brød, dine sprøde pølser og din friske ost – på ét og samme bræt.

Brættet har en flot glød og har gennemgående åretegninger på begge side. Der er brugt fødevaregodkendt og varmebestandigt lim i samlingerne. Du får her et unikt bræt, da træets struktur er et naturmateriale.

Tapas skærebræt i valnød til mange brugsmuligheder

Der findes ikke noget bedre, end når et produkt har flere funktioner. Dette tapas skærebræt i valnøddetræ kan bruges både som tapasbræt og skærebræt. Skær og server dit brød eller fx. spegepølsen til tapasbordet på et og samme bræt – nemt og funktionelt.

Får den ene side for mange ridser, kan du blot vende brættet om, da det er ens på begge sider. Nederst på siden er der et link til pleje og vedligeholdelse, som du kan læse, hvis brættet trænger til en opfriskning.

Scanwoods design er tænkt ud fra en funktionel vinkel i et tidsløst og stilrent design. Brættet vil også kunne anrettes med små portionsskåle, og til en rustik bordopdækning kan det bruges som et alternativ til traditionelle tallerkner.

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i et bræt. Scanwood forsøger at kompensere dette ved at sortere emnerne, inden de limes sammen til et bræt.

For informationer om pleje og vedligeholdelse læs mere her

Træsort: Valnød
Mærke: Scanwood
Mål: 34 x 15,5 x 1,5 cm

Varenummer (SKU): SKW-6002-530 Kategori: Tags: ,