Grydelapper – neopren

79,00 kr.

På lager

Vælg antal

De Buyer neoprene håndtag i large

Disse grydelapper er fremstillet, så de passer perfekt til håndtagene på gryderne, således man undgår forbrændinger, når man tager fat i grydens håndtag. En genial opfindelse som erstatning for de traditionelle grydelapper i stof. Sættet består af 2 stk. Håndtagene kan også bruges til at fjerne låget på gryden eller panden, hvor håndtagene er aflange.

Vi kender det alt for godt, hvor bøvlet det kan være, når man skal fange håndtagene på gryderne med grydelapper og undgå at grydelapperne kommer i kontakt med maden. Det slipper du for med disse varmebestandige håndtag, som er fremstillet i neopren. Grydelapperne kan også bruges til en brandepande med håndtag, som du skal have ud af ovnen, men pas på, når du sætte dem på i den varme ovn. De er er nemme at opbevare i skuffen eller skabet, da de ikke fylde ret meget.

De Buyer håndtag til gryder

De Buyer varmebeskyttende håndtag findes i forskellige størrelser, og vi har valgt at sælge den store model, så de kan bruges til håndtag i flere størrelser.

De Buyer står for kvalitet og godt håndværk. De Buyer blev grundlagt i Frankrig helt tilbage i 1830. Ud over grydelapper er De Buyer nok mest kendt, som dem, der laver den bedste kvalitet af gryder, pander, bradepander m.m.

Pleje: Tør blot grydelapperne af med vand og evt. med lidt mildt rengøringsmiddel. Må ikke komme i vaskemaskinen, da de således mister deres gode effekt.

Mærke: De Buyer
Mål: L 11 cm

Varenummer (SKU): DB-101 Kategori: Tag: